Even voorstellen

Wij willen ons graag even voorstellen, aangenaam wij zijn interieur&deur, de interieur webshop van Arti-Interieur.

Bij interieur&Deur begrijpen we dat elk interieur uniek is en een persoonlijk tintje verdient. Daarom bieden we maatwerk schuifdeuren en schuifwanden die perfect passen bij uw stijl, smaak en ruimte. Of u nu op zoek bent naar moderne schuifdeuren met strakke lijnen, of juist naar klassieke schuifwanden met rijke houttinten, wij hebben een uitgebreide selectie waaruit u kunt kiezen.

Interieurinrichting en decoratie

Naast schuifdeuren en schuifwanden bieden we ook een breed scala aan interieurinrichtings- en decoratieproducten om uw ruimtes tot leven te brengen. Van meubels en verlichting tot accessoires en wanddecoratie, ons assortiment is zorgvuldig samengesteld.

Vloeren en vloeronderhoud

Een ander aspect van ons aanbod is gericht op vloeren en vloeronderhoud. Wij begrijpen dat vloeren een belangrijke rol spelen in de algehele uitstraling van een interieur. Daarom bieden we een uitgebreide selectie vloermaterialen en -afwerkingen aan. Of u nu kiest voor houten vloeren, laminaat of pvc, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Shop in onze webshop of bezoek ons

Neem vandaag nog een kijkje op onze website en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur.

Wilt u alle producten die wij aanbieden in het ‘echt’ komen bewonderen, dan nodigen wij u van harte uit om onze showroom te bezoeken. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droominterieur. We bevinden ons in Hoofddorp, recht tegenover supermarkt Hoogvliet waar uw auto kunt parkeren voor onze deur. Onze showroom is een ware inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar unieke ontwerpen. We hebben een breed assortiment aan materialen, stijlen en afwerkingen beschikbaar die u uitgebreid mag komen bekijken.

Tot snel!