Veel gestelde vragen

 

Deuren

De rail moet minimaal 2 x de breedte van de deur hebben. Als er ruimte is en het esthetisch mooier is mag dit ook langer .

Wij hebben dit hier voor uw omschreven. Komt u er niet uit, neem dan contact met ons op.

Deur is in totaal 28mm dik en het railsysteem arti 37mm

De rails is voorzien van oogwaardige gekogellagerde wielen. De bovenrails wordt in het plafond of aan de wand gemonteerd. De onderrails wordt geplakt op de vloer. De deur staat tussen beide rails in.

Bij het schuifdeurbeslag zit er in de onderdorpel van de deur een aluminium u profiel . Er dient een palletje op de vloer gemonteerd te worden die door het u profiel glijd om de deur te geleiden.

Er blijft 4,5mm ruimte over.

Wel als afsluiting bij een overkapping, we adviseren het niet op de deur los buiten te zetten.

Ja het aluminium is geschikt voor een ruimte waar het vochtig kan zijn zoals de badkamer.

Een zelfsluitend systeem die er voor zorgt dat de deur het laatste stukje geremd word waarna langzaam sluit. U kunt per deur maximaal 2 softclose toevoegen, 1 voor de linker en 1 voor de rechterkant.

De deuren worden met schuifdeursysteem geleverd.  Er is keuze tussen een deur met schuifdeurbeslag of met een boven- en onder rails

Bestellen

U heeft 2 jaar garantie op de metallookdeuren

Heeft u de deur ontvangen? Controleer de deur bij binnenkomst op eventuele beschadigingen. Is de deur beschadigd? Neem een foto en mail dit naar info@interieurendeur.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voor orders van in totaal onder de € 650,- rekenen wij bezorgkosten van € 49,95. Vanaf €650,- bezorgen wij gratis door heel Nederland.

Jazeker, u bent van harte welkom in onze showroom op de Graftermeerstraat 47 in Hoofddorp. Wij zitten recht tegenover supermarkt Hoogvliet.

U kunt uw bestelling afhalen op de Graftermeerstraat 47a in Hoofddorp.

Nee, we maken de deur speciaal voor u op maat.

Wij bezorgen door heel Nederland

Voor orders uit Nederland die niet door de brievenbus passen, rekenen wij bezorgkosten van € 49,95.

Wij bezorgen de deur over de eerste drempel van de woning/wooncomplex

Komt u er niet uit? stel uw vraag op de contact pagina.
Wij staan voor u klaar.