Veel gestelde vragen

In de webshop van interieur&deur vindt u een breed scala aan hoogwaardige producten voor het verbeteren van uw leefruimtes. Wilt u een schuifdeur aanschaffen of kijkt u uit naar een nieuwe eettafel, shop vanuit uw vertrouwde omgeving bij interieur&deur. Heeft u vragen? Misschien kunt u het antwoord op uw vragen hieronder vinden. Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Mail, bel, whatsapp ons of vul ons contactformulier in.

Schuifdeuren

De rail moet minimaal 2 x de breedte van de deur hebben. Als er ruimte is en het esthetisch mooier is mag dit ook langer .

Wij hebben dit hier voor uw omschreven. Komt u er niet uit, neem dan contact met ons op.

De onderrails bij een enkele deur is 37 mm breed. Bij een dubbele deur is dit  is 74 mm dik en bij een 3-sporenrails is dit 124 mm. Heeft u deze ruimte niet, neem dan contact op want voor veel problemen hebben wij ook een oplossing.

 

Het glas is 6 mm dik.

De deur is in totaal 28mm dik.

Onderhoud van schuifdeuren

Het onderhouden van schuifdeuren is essentieel om ervoor te zorgen dat ze soepel blijven functioneren en er goed blijven uitzien. Een van de belangrijkste aspecten van het onderhoud is het regelmatig reinigen van de rails waarin de deuren bewegen. Het stofzuigen van de rails is een eenvoudige maar effectieve manier om vuil, stof en ander afval te verwijderen dat zich in de loop van de tijd kan ophopen. Dit is met name belangrijk omdat een schone rail ervoor zorgt dat de deuren gemakkelijk kunnen glijden, zonder haperingen of schokken. Een haperende deur kan niet alleen frustrerend zijn, maar kan ook leiden tot schade aan de deuren of de rails zelf.

De rails is voorzien van oogwaardige gekogellagerde wielen. De bovenrails wordt in het plafond of aan de wand gemonteerd. De onderrails wordt geplakt op de vloer. De deur staat tussen beide rails in.

Bij het schuifdeurbeslag zit er in de onderdorpel van de deur een aluminium u profiel . Er dient een palletje op de vloer gemonteerd te worden die door het u profiel glijd om de deur te geleiden.

De rails kan aan zowel de wand als het plafond gemonteerd worden. Hier kunt u zelf  voor kiezen. De onder rails wordt geplakt op de vloer, De deuren komen tussen de boven en onder rails in te staan. De deuren hangen dus niet aan het plafond.

Er blijft 4,5mm ruimte over.

Het glas is gelaagd, dit glas bestaat uit 2 lagen glas met een folie er tussen. Zo kan het glas wel breken maar zal door de folie niet uit de deur vallen.

De staallook schuifdeuren zijn zeker geschikt voor een overkapping of tuinhuis.

Ja het aluminium is geschikt voor een ruimte waar het vochtig kan zijn zoals de badkamer. Let op dit geldt alleen voor de staallookdeuren met glas

Komt de bovenrails van de deur vrij te hangen, dan kunt u voor de afwerking een eindkapje meebestellen. Hier dekt u de rails mee af. Komt de rails tegen de muur aan dan is een eindkapje niet nodig.

 

Een zelfsluitend systeem die er voor zorgt dat de deur het laatste stukje geremd word waarna langzaam sluit. U kunt per deur maximaal 2 softclose toevoegen, 1 voor de linker en 1 voor de rechterkant.

Waarom softclose gebruiken bij jouw schuifdeur?

– Geruisloze Sluiting: Geniet van een serene omgeving zonder storende geluiden van dichtslaande deuren.
– Bescherming van Meubilair: Voorkom schade aan muren, kozijnen en deuren dankzij de zachte en gecontroleerde sluiting.
– Langere Levensduur: Verminder slijtage en verleng de levensduur van je schuifdeuren door een geleidelijke sluiting.
Maak van jouw huis een oase van rust en comfort met onze softclose optie voor schuifdeuren!

De deuren worden met schuifdeursysteem geleverd.  Er is keuze tussen een deur met schuifdeurbeslag of met een boven- en onder rails

Staallook schuifdeuren met boven- en onderrails

Ja wij hebben vloerenleggers in dienst en kunnen de vloer bij u leggen. Wilt u dit? Neem dan contact met ons op.

Vloeren

De rail moet minimaal 2 x de breedte van de deur hebben. Als er ruimte is en het esthetisch mooier is mag dit ook langer .

Wij hebben dit hier voor uw omschreven. Komt u er niet uit, neem dan contact met ons op.

Ja hoor dat kan. De kosten voor het inmeten zijn € 75,-Kies voor inmeten, reken af en wij plannen binnen 24 uur een inmeetafspraak.

Bestellen

U heeft bij normaal gebruik 2 jaar garantie op de staallook schuifdeuren

Voor orders van in totaal onder de € 650,- rekenen wij bezorgkosten van € 49,95. Vanaf €650,- bezorgen wij gratis door heel Nederland.

Jazeker, u bent van harte welkom in onze showroom op de Graftermeerstraat 47 in Hoofddorp. Wij zitten recht tegenover supermarkt Hoogvliet. Onze openingstijden zijn: Dinsdag t/m Vrijdag van 9.00 – 17.00 en op Zaterdag van 10.00 – 16.00

Voor orders uit Nederland die niet door de brievenbus passen, rekenen wij bezorgkosten van € 49,95.

Betalen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW

Leveren en bezorgen

Voor orders van in totaal onder de € 650,- rekenen wij bezorgkosten van € 49,95. Vanaf €650,- bezorgen wij gratis door heel Nederland.

U kunt uw bestelling afhalen op de Graftermeerstraat 47a in Hoofddorp. U krijgt bericht van ons wanneer uw bestelling klaar staat.

 

Wij bezorgen door heel Nederland en België

Voor orders uit Nederland die niet door de brievenbus passen, rekenen wij bezorgkosten van € 49,95.

Wij bezorgen de deur over de eerste drempel van de woning/wooncomplex. Woont u in een appartement en er is een lift, dan brengen wij de levering uiteraard bove.

 

Retourneren

Heeft u de deur ontvangen? Controleer de deur bij binnenkomst op eventuele beschadigingen. Is de deur beschadigd? Neem een foto en mail dit naar info@interieurendeur.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Maatwerk producten kunnen niet worden geretourneerd. We maken het speciaal voor u op maat. Overige  producten mogen wel retour gestuurd worden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ons streven is uw vraag te beantwoorden binnen 24 uur.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of bezoek onze showroom