Veel gestelde vragen

Schuifdeuren

De rail moet minimaal 2 x de breedte van de deur hebben. Als er ruimte is en het esthetisch mooier is mag dit ook langer .

Wij hebben dit hier voor uw omschreven. Komt u er niet uit, neem dan contact met ons op.

Het heldere en matte glas is 6 mm dik. Het subtiel grijs en subtiel brons glas is 4 mm dik

 

 

De deur is in totaal 28mm dik.

De rails is voorzien van oogwaardige gekogellagerde wielen. De bovenrails wordt in het plafond of aan de wand gemonteerd. De onderrails wordt geplakt op de vloer. De deur staat tussen beide rails in.

Bij het schuifdeurbeslag zit er in de onderdorpel van de deur een aluminium u profiel . Er dient een palletje op de vloer gemonteerd te worden die door het u profiel glijd om de deur te geleiden.

De rails kan aan zowel de wand als het plafond gemonteerd worden. Hier kunt u zelf  voor kiezen. De onder rails wordt geplakt op de vloer, De deuren komen tussen de boven en onder rails in te staan. De deuren hangen dus niet aan het plafond.

Er blijft 4,5mm ruimte over.

Het heldere en matte glas is gelaagd glas. Dit glas bestaat uit 2 lagen glas met een folie er tussen. Zo kan het glas wel breken maar zal door de folie niet uit de deur vallen.

Wel als afsluiting bij een overkapping, we adviseren het niet op de deur los buiten te zetten.

Ja het aluminium is geschikt voor een ruimte waar het vochtig kan zijn zoals de badkamer.

Komt de bovenrails van de deur vrij te hangen, dan kunt u voor de afwerking een eindkapje meebestellen. Hier dekt u de rails mee af. Komt de rails tegen de muur aan dan is een eindkapje niet nodig.

Een zelfsluitend systeem die er voor zorgt dat de deur het laatste stukje geremd word waarna langzaam sluit. U kunt per deur maximaal 2 softclose toevoegen, 1 voor de linker en 1 voor de rechterkant.

De deuren worden met schuifdeursysteem geleverd.  Er is keuze tussen een deur met schuifdeurbeslag of met een boven- en onder rails

Bestellen

U heeft 2 jaar garantie op de metallookdeuren

Voor orders van in totaal onder de € 650,- rekenen wij bezorgkosten van € 49,95. Vanaf €650,- bezorgen wij gratis door heel Nederland.

Jazeker, u bent van harte welkom in onze showroom op de Graftermeerstraat 47 in Hoofddorp. Wij zitten recht tegenover supermarkt Hoogvliet.

Voor orders uit Nederland die niet door de brievenbus passen, rekenen wij bezorgkosten van € 49,95.

Betalen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW

Leveren en bezorgen

Voor orders van in totaal onder de € 650,- rekenen wij bezorgkosten van € 49,95. Vanaf €650,- bezorgen wij gratis door heel Nederland.

U kunt uw bestelling afhalen op de Graftermeerstraat 47a in Hoofddorp.

Wij bezorgen door heel Nederland en België

Voor orders uit Nederland die niet door de brievenbus passen, rekenen wij bezorgkosten van € 49,95.

Wij bezorgen de deur over de eerste drempel van de woning/wooncomplex. Woont u in een appartement en er is een lift, dan brengen wij de levering uiteraard bove.

 

Komt u er niet uit? stel uw vraag op de contact pagina.
Wij staan voor u klaar.