Geplaatst op

Toepassen van wandpanelen in uw huis

De wandpanelen van zowel Joka, Floer en Lamelio zien er te gek uit en zijn echt een toevoeging in uw interieur. Plak ze eenvoudig op de muur en er ontstaat direct een andere sfeer. Combineer de wandpanelen met een kast of plaats ze achter de televisie. Gebruik ze als hoofdbord of als behang. Genoeg mogelijkheden dus.

 

Geplaatst op

Voorbeelden van staallook schuifdeuren

Wij hebben al heel veel staallook schuifdeuren gemaakt. Voor zowel woonkamers, kantoren, een trap, als tussendeur. Bekijk onze voorbeelden of breng een bezoek aan onze showroom waar u enkele van deze deuren kunt bekijken.

 

 

Geplaatst op

Aluminium schuifdeuren voor uw trapgat

Onlangs kregen wij de vraag of wij ook een geheel trapgat konden afsluiten met onze aluminium schuifdeuren. Omdat wij maatwerkspecialist zijn sprak deze vraag ons aan en zijn we aan de slag gegaan met een ontwerp. Onderstaand ziet u het resultaat.

Door altijd de deuren te sluiten kan er niet onnodig warme lucht verdwijnen in het trapgat.

Heeft u ook een vraag? Wij hebben de oplossing. Bezoek onze showroom op de Graftermeerstraat 47 of mail ons info@interieurendeur.nl

 

 

Geplaatst op

Uw huis verwarmen met schuifdeuren

Energie besparen met uw interieur

Waarschijnlijk is het door de hoge zomerse temperaturen van afgelopen weken nog heerlijk warm bij u in huis en staat de verwarming nog uit. Maar toch vallen de eerste bladeren alweer van de bomen en staat de herfst weer voor de deur. Dit betekent dat het ook kouder in huis gaat worden en dat de verwarming weer aan moet. Met de huidige energieprijzen willen we dit natuurlijk zo lang mogelijk uitstellen en zijn we op zoek naar tips om de verwarming zo min mogelijk aan te hebben.

Schuifdeuren de oplossing voor warmte en geluid

1 van de oplossingen die interieur&deur u biedt zijn onze staallook schuifdeuren.  Het is de ideale oplossing om deze deuren voor uw trapgat te laten monteren. Dit kan zowel onder als boven aan een trap. Heeft u een open trap in de woonkamer dan profiteert u dubbel van de voordelen. Want u houdt niet alleen de warmte beneden, u reduceert ook nog geluid. Een 2 vliegen in klap verhaal dus.

De schuifdeuren van interieur&deur zijn leverbaar in het zwart, wit of in een RAL kleur naar keuze. Ze hebben de look van staal maar zijn gemaakt van gecoat aluminium,  hierdoor zijn de schuifdeuren goedkoper en ook lichter om heen en weer te schuiven.  Er is keuze in de vlakverdeling en in het soort glas. De deuren staan tussen rails in die aan de bovenkant  in het plafond wordt geschroefd en aan de onderkant op de vloer wordt geplakt. De deuren zijn eenvoudig zelf te monteren maar u kunt ook gebruik maken van onze inmeet en montagedienst. Bestel de staallook schuifdeuren makkelijk online of kom langs in de showroom van Arti-Interieur op de Graftermeerstraat 47 in Hoofddorp

 

 

Geplaatst op

Wat zijn industriële deuren

Zwarte schuifdeuren voor een stoer interieur

U heeft ze vast wel een voorbij zien komen op Pinterest of bij VT Wonen, schuifdeuren van zwart staal. Deze stijlvolle deuren zijn een echte eye-catcher in uw interieur.  De deuren zijn veelzijdig, u kunt ze eindeloos combineren in een modern maar zeker ook een landelijk interieur.

Aan zwart stalen deuren hangt ook een prijskaartje. Gelukkig zijn er een tal van alternatieven, wij zetten er een paar voor u op een rijtje.

Steellook deuren

De zogenaamde steellook deuren zijn gemaakt van gecoat aluminium en hebben dezelfde look en feel als een stalen deur.  Het voordeel is dat ze een stuk voordeliger zijn en ook lichter in gebruik. Steellookdeuren zijn er in 2 varianten ze zijn zowel in een schuifdeur als een draaideur leverbaar. Beide varianten zijn beschikbaar in vele modellen, kleuren, soorten glas en afmetingen. Kortom een prima alternatief met vele mogelijkheden.

Zwart houten deuren

Een ander alternatief zijn deuren gemaakt van hout. Skantrae heeft een mooi assortiment collectie zwarte houten deuren Deze deuren zijn leverbaar als draaideur en als schuifdeur. De uitgebreide collectie deurkrukken en schuifdeurbeslag maken de deuren helemaal compleet.

Geplaatst op

Voordelen van schuifdeuren

Metallookdeur ML3 Helder zwart

De voordelen van schuifdeuren

Schuifdeuren zijn een heel mooi alternatief voor draaideuren. Ideaal te gebruiken als binnendeuren maar ook als afsluiting voor een kast of een ruimte. Schuifdeuren zijn in alle maten, soorten en kleuren verkrijgbaar en bieden ook vele voordelen. Wij zetten deze voordelen graag voor u op een rij.

Ruimtebesparend

Omdat de deur schuift hoeft u geen rekening te houden met de draaihoek van een deur, in een kleine ruimte dus ideaal. Zet u schuifdeuren in als binnendeur dan moet u er natuurlijk wel op letten dat er zijdelings voldoende ruimte is op de deur te kunnen openschuiven.

Geen dichtslaande deuren

Heerlijk, om niet meer het geluid te horen van een deur die niet helemaal dicht zit. Een schuifdeur kan niet klappen en laat u softclose op de deur zetten dan zal de deur ook bij het sluiten geen geluid maken.

Ruime keuzemogelijkheid

We noemden het al even maar bij schuifdeuren is er een enorme keuzemogelijkheid.  Zo zijn er schuifdeuren met en zonder omlijsting, kunt u kiezen uit deurvullingen. Zijn er veel mogelijkheden in materialen en is er ook nog volop keuze in ophanging.

Veel toepassingsmogelijkheden

Als laatste en zeker het belangrijkste voordeel zijn de toepassingsmogelijkheden. Een schuifdeur kunt u gebruiken als tussendeur, maar ook voor de indeling van een ruimte. Denk maar aan een schuifdeur als een scheiding tussen de woonkamer en de keuken. Schuifdeuren zijn te gebruiken als kastdeur of voor een inloopkast.  Het grootste voordeel hiervan is dat er geen stof in de kast kan komen. Met schuifdeuren sluit je een ruimte helemaal af.

Maatwerk

Schuifdeuren zijn leverbaar in zowel standaardmaten als maatwerk. De keuze voor maatwerk is vele malen groter omdat deze deuren speciaal voor u worden gemaakt. Een maatwerk deur zorgt ervoor dat een ruimte of kast volledig kan worden afgesloten. Heeft u bijvoorbeeld al een interieur van een kast staan en wilt u hier deuren voor, dat kan. Of wilt u een ruimte afsluiten maar is het wel 280 cm hoog? Geen probleem, ook dat is mogelijk.